ÜRÜNLERİMİZ

TEMPURA BURGER

TEMPURA BURGER

90 gr.            JFC Tempura Pane Karışımı
10 gr.            Shandong Panko Japon Ekmek Kırıntısı            
1 t.kaşığı        Tabasco Acı Sos
1 ç.kaşığı        Magic Seasoning Blends Ballı Barbekü Baharatı
1 y.kaşığı        Santa Maria Barbekü Sos
1 ad               HEG Hamburger Ekmeği
                       Sel de Guarande Tuz
100 gr.            Dana Kıyma
1 y.kaşığı        Ketçap
2 dilim            Mozzarella Peyniri
100 gr.           Kuru Soğan(ince jülyen kesilmiş)
15 gr.            Kahverengi Şeker
1 ç.kaşığı      Sarımsak(püre)
                    Göbek salata
                     Karabiber
                     Zeytinyağı

Hamburger ekmeklerine tereyağ sürün.

Dana kıymayı, ballı barbekü baharatını ve panko ekmek kırıntılarını karıştırın, hamburger şeklini verin ve servis öncesi buzdolabında en az 2 saat dinlendirin.

Izgarada mühürleyin ve buzdolabında soğutun.

Tempura pane karışımını soğuk su ve 1 tatlı kaşığı ballı barbekü baharatı ile karıştırın, hamburger etini karışıma bulayın. 175?C fritözde çıtırdayana kadar kızartın. Peçete yardımıyla fazla yağından kurtulun.

Barbekü sosu, tabascoyu, ketçap ve sarımsağı karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın.

Zeytinyağın tavaya alın ve ısıtın. Soğanları ekleyin ve 5 dakika kısık ateşte pişirin. Üzerini kapatacak kadar sıcak su ekleyin ve soğanlar suyunu çekince tekrar ekleyin. İşlemi soğanlar iyice yumuşayana kadar devam ettirin. Tuz, şeker ve karabiber ile tatlandırın ve soğutun.

Ekmeğin alt tabanına barbekü sos karışımını sürün, üzerine karamelize soğanı ekleyin. Tempura hamburger etini yerleştirin, mozzarella peynirlerini koyup salamanderin altında eritin. Göbek salatayı ilave edip ekmeği kapatıp servis edin.