ÜRÜNLERİMİZ

TERİYAKİ SOSLU, DANA ETLİ NOODLE

TERİYAKİ SOSLU, DANA ETLİ NOODLE

100 gr Xiamen Yumurtalı Çin Eriştesi

100 gr Dana eti

1çkaşığı  Sarımsak(püre)

1 çkaşığıZencefil(püre)

2-3 ad Shandong Kuru Şitake Mantarı (haşlanmış)

3-4 parça Brokoli(hafifçe haşlanmış)

1 ad  Yeşil soğan(ince kıyılmış)

1 tutam Susam

1,5 ykaşığı  Lee Kum Kee Teriyaki Sosu

1 tkaşığıLee Kum Kee Soya Sosu

Karabiber,sıvı yağ, et suyu

Çin eriştesini derin bir kaba alıp üzerini kaplayacak kadar kaynar su dökün ve 15-20 dakika bir kenarda bekletin. Daha sonra süzün ve istediğiniz zaman kullanmak üzere dolaba kaldırın. ½ yemek kaşığı teriyaki sosu ile , ince ve küçük parçalar halinde dilimlediğiniz dana etlerini marine edin.  Tavanızı ocağa koyup iyice ısıtın. 1-2 kaşık sıvıyağ ilave edip dana etlerini 1 dakika kadar yüksek ısıda soteleyin ve bir kenara alın. Aynı tavaya 1 kaşık daha sıvıyağ ilave edin. Zencefil ve sarımsağı 30 saniye soteleyin. Brokoli ve shitake mantarını ilave edip sotelemeye devam edin. Teriyaki sosun geri kalan kısmını 1-2 kaşık et suyu veya su ile tavaya ilave edin. Sos ısındığında yumurtalı çin eriştesini de tavaya ekleyin. Hemen ardından etleri ilave edin ve biraz karabiber ve soya sosu ile lezzetlendirin. Tavadaki sos noodle tarafından emildiğinde ve tavanın dibinde hiç sıvı kalmadığında , malzemeyi derin bir kaseye alın. Üzerine yeşil soğan ve susam serpiştirip servis edin.