ÜRÜNLERİMİZ

TON BALIĞI VE MIMOLETTE PEYNİRLİ SALATA

TON BALIĞI VE MIMOLETTE PEYNİRLİ SALATA

3 y.kaşığı         Lee Kum Kee Tatlı Ekşi Sos
80 gr. X 3        Moova Mimolette Peyniri
1 y.kaşığı        Magic Seasoning Blends Balık Baharatı
1 ç.kaşığı        Daregal Kekik otu
3 y.kaşığı        UFC Tatlı Mısır
1 t.kaşığı         Daregal Fesleğen
15 adet            Çeri Domates
1 t.kaşığı          Pudra Şekeri
150 gr.            Ton Balığı
18 ad.            Ekmek İçi (orta boy küp kesilmiş)
½ ad.             Limon Suyu
1 ad.               Portakal Suyu (sıkılmış)
3 y.kaşığı        Kırmızı Soğan (ince jülyen kesilmiş)
180 gr.            Ispanak
2 y.kaşığı        File Badem
1 t.kaşığı          Sıvıyağ                
                        Süt
                        Zeytinyağı
                        Fleur de Sel Tuz
                       Karabiber

Tatlı ekşi sosu, limon suyunu ve portakal suyunu karıştırın, bir tavaya alın ve ısıtın. Kenara alın, tuz ve karabiber ile tatlandırın ve soğutun.

Çeri domatesleri ortadan ikiye bölün, üzerine pudra şekerini, kekiği, zeytinyağını, tuz ve karabiberi ekleyin. Önceden ısıtılmış 130?C fırında 45 dakika pişirin. Dışarı alın ve soğutun.

Sıvıyağı tavaya alın ve ısıtın. Mimolette peynirini, tavaya koyun ve iki tarafı da kızarana kadar pişirin. Üzerine fesleğeni gezdirin.  

Sütü ve balık baharatını karıştırın. Ekmek küplerini sütün içerisine koyun, elinizle fazla sütten kurtulun ve 180?C fritözde her tarafları kızarana kadar pişirin. Peçete yardımıyla fazla yağından kurtulun.

File bademi 180?C fırında eşit miktarda kızarana kadar pişirin. Dışarı alıp soğutun.

Çeri domatesleri, ıspanağı, file bademi, kırmızı soğanı, mısırı, ton balığını, ekmek küplerini ve salata sosunu karıştırın, tuz ve karabiber ile tatlandırın.