ÜRÜNLERİMİZ

TON BALIKLI CASARECCE

TON BALIKLI CASARECCE

110 gr Garofalo Casarecce

2 y.kaşığı Ton Balığı (yağı süzülmüş)

1 y.kaşığı Tereyağı

1 tutam Rendelenmiş Limon Kabuğu

1/5 adet Limon (suyu )

1 tutam Dereotu (ince kıyılmış)

1 tutam Maydanoz (ince kıyılmış)

1 t.kaşığı Kuru Soğan (ince kıyılmış)

2 adet Çeri Domates

Tuz

Karabiber

Bol kaynar suda casarecceyi al dente haşlayın. Diğer taraftan bir yapışmaz tavaya tereyağını koyup eritin, içine soğanı ilave edin ve bir dakika kadar soğanı soteleyin. Ardından 2 yemek kaşığı suyu, ton balığını, çeri domatesi, maydanozu, dereotunu, limon suyunu ve kabuğunu ilave edin. Tuz ve biberle lezzetlendirin. Bu karışım kaynayınca haşlanmış casarecceyi ilave edip 30 saniye kadar birlikte pişirin. Ocaktan alıp sıcak ya da ılık servis edebilirsiniz.