ÜRÜNLERİMİZ

VOLOVAN İÇİNDE, GARAM MASALA İLE PİŞİRİLMİŞ KUZU

VOLOVAN İÇİNDE, GARAM MASALA İLE PİŞİRİLMİŞ KUZU

4 ad Pidy 8 cm Volovan

2 ykaşığı Kuru soğan (kıyılmış)

1,5 ykaşığı Pataks Garam Masala Paste

200 gr Kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)

100 gr Domates (doğranmış)

½ su bardağı Su

1 ykaşığı Krema

Taze kişniş

2 ykaşığı Süzme yoğurt

1 tkaşığı Taze nane (kıyılmış)

1 tkaşığı Pataks Mango Chutney

Az yağda soğanları soteleyin ve garam masala paste ekleyin. 1 dk daha sotelemeye devam edin. Kuzu etini ilave edin ve 1 -2 dk daha soteleyin, domatesi ve suyu ekleyip karıştırın. 1-2 dk kaynattıktan sonra altını kısın ve etler pişip sosda koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan almadan hemen önce kremayı ilave edin ve ocağı söndürün. Bu arada volovanları 160°C de 5 dk ısıtın. Süzme yoğurt nane ve mango chutneyi karıştırın. Kuzu karışımını volovanlara doldurun ve üzerine taze kişniş yapraklarını yerleştirin. Yoğurtlu sosla birlikte servis edin.