ÜRÜNLERİMİZ

WASABİLİ PİRZOLA POLENTA İLE

WASABİLİ PİRZOLA POLENTA İLE

3 Adet            Kuzu Pirzola
80 Gram        Khao Shong Wasabi Kaplı Bezelye
80 Gram        Valsugana Polenta Express
250 Ml            Su
3-4 Yaprak        Fesleğen
1 Y.Kaşığı        Fİero Şekersiz Krema
2 Y.Kaşığı        Rendelenmiş Rani Parmesan

Polentayı ve suyu küçük bir sos tavasına alıp polenta püre kıvamı alıncaya kadar pişirin. İstediğiniz kıvamı elde edince ateşten alıp krema, parmesan ve ince doğranmış taze fesleğen ekleyip kenara alın. Wasabi kaplı bezelyeyi rondo da toz haline getirip bir kaba alın. Pirzolaları tavada izledikten sonra toz haline getirdiğiniz wasabili bezelyeye bulayın ve 180 OC lik fırında 8 dakika pişirip hazırladığınız polenta ile servis edin.