Anasayfa->  Ürünler -> Japon Mutfağı -> Kaplamalar
Japon Mutfağı  
Konserve Sebzeler
Yosunlar
Deniz Ürünleri
Sirkeler
Kaplamalar
Erişteler
Donuk Yufkalar
Turşular
Donuk Sebzeler
Pirinçler
Atıştırmalıklar

Wasabi (Yeşil Hardal Unu)
Wasabi turbunun kökünden elde edilen bu ürün, Japon mutfağında sushi yapımında ve füzyon mutfağında kullanılır.

Panko (Japon Ekmek Kırıntısı)
Kızartmalarda pane malzemesi olarak kullanılan Japon usulü ekmek kırıntısı.

Panko İnce Çıtır Ufak Boy Ekmek Kırıntısı -S4
Kızartmalarda pane olarak kullanılan Japon usulü ekmek kırıntısı.

Panko Klasik Çıtır Orta Boy Ekmek Kırıntısı M6

Panko Ekstra Çıtır İri Boy Ekmek Kırıntısı L8

Tempura Pane Karışımı - 1,34 kg
Japon mutfağının en sevilen yemeklerinden tempurayı, kısa sürede ve kolaylıkla hazırlayabilmek için özel olarak üretilmiş un karışımıdır. Aynı zamanda hamur kaplaması ile kızartılan fish&chips, tatlı ekşi tavuk vs. gibi yemeklerin hazırlanmasında da kullanılabilir.

Copy right