İSPANYOL USÜLÜ CASSARECCE



ispanyol usülü cassarecce

Malzemeler

2 yemek kaşığı Ferrer Bravas Tapas Sosu
1 yemek kaşığı Sacla Pesto Sos
1 tatlı kaşığı Ferrer Romesco Tapas Sos
150 gr Garofalo Cassarecce
5 adet Cherry domates
1 tatlı kaşığı Kuru soğan
½ adet Közlenmiş kırmızı biber
¼ adet Patlıcan
¼ adet Kabak
1 tatlı kaşığı Rani Gıda Ürünleri Toz Parmesan

Tarif:

Makarnaları 11 dakika boyunca kaynar tuzlu suda haşlayın.
Patlıcanların ve kabakların dış kabuklarını başka yemeklerde kullanmak üzere ayırın. İç kısımlarını 3 mm x 3 mm olacak şekilde küpler halinde kesin. Zeytinyağlı bir tavada küplerin tüm yüzeyleri altın sarısı olacak şekilde kızartın.
Kuru soğanları ince küpler halinde kesin. Ayrı bir tavada, önce soğanlar ardından çeri domatesler ardından sırasıyla bravas sos, pesto sos, ve romesco sosu tavaya ekleyin. Kırmızı biberleri küp küp kesin, patlıcan ve kabaklar ile birlikte sosun içine karıştırın. Son olarak makarnayı sosun bulunduğu tavaya alın. Parmesan peyniri ile sunumu tamamlayın.





Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.