Ana Sayfa
Hakkımızda
Ürünler
Kataloglar
Hizmetler
Haberler
İletişim
[ENGLISH]
✖
DÜNYA'NIN MUTFAĞI 1994'TEN BERİ KOZA GIDA'DA
Amerika ve Meksika Mutfağı, Asya Mutfağı,
Avrupa Mutfağı Ürünleri
Dünya Mutfağı • İçecek • Pastacılık Ekmekçilik ve Dondurma
Zengin Ürün Çeşitleri ve Markaları
KOZA LIVE'DA VERDİĞİMİZ HİZMETLERLE GIDA SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYORUZ
Reçete Üretimi, Menü Danışmanlığı, Ürün ve Uygulama Gösterimleri, Tedarikçi Destekli Demo Uygulamaları ve Satış Ekibi Eğitimleri konularında faaliyetlerde bulunuyoruz.
Bize Ulaşın
KOZA LIVE REÇETELERİYLE İLHAM VEREN TARİFLERİMİZİ KEŞFEDİN
Ürün kataloglarımız, reçete ve uygulama kitapçıklarımızı inceleyin
Bize Danışın
Son Haber
6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında 30. Uluslararası Food Product Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’ndaydık.
Önceki Haberler
6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında 30. Uluslararası Food Product Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’ndaydık.
KozaLive uygulama mutfağımızda Bodrum'dan gelen şeflerimizi ağırladık.
KozaLive uygulama mutfağımızda İzmir'den gelen değerli Sektör profesyonellerini ağırladık.
KozaLive Uygulama Mutfağımız kapılarını şimdi de Bodrum'dan gelen "Lujo Hotel" ekibine açtı.
VIII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı - 2023
KozaLive uygulama mutfağımızda Erzurum'dan gelen değerli Sektör profesyonellerini ağırladık.
KozaLive uygulama mutfağımızda İzmir ve Manisa'dan gelen şeflerimizi ağırladık.
25-26 Eylül Kapadokya Sektör profesyonelleri ile Dünya Mutfağı Eğitimi Gerçekleştirdik.
KozaLive uygulama mutfağımızda Ankara'dan gelen şeflerimizi ağırladık.
KozaLive uygulama mutfağımızda Banabi ekibini ağırladık.
KozaLive uygulama mutfağımızda Adana ve Mersin'den gelen şeflerimizi ağırladık.
KozaLive uygulama mutfağımızda Eskişehir ve Kütahya'dan gelen şeflerimizi ağırladık.
KozaLive mutfağımızda BTA ekibini ağırladık.
KozaLive Uygulama Mutfağımızda Bonna Porselen ekibini ağırladık
KozaLive mutfağımızda Volimeks Gıda'yı ağırladık.
20-21 Mart tarihleri arasında F-SUMMIT 2023 Zirvesi'ndeydik.
Sezon öncesi Bodrum Bölgesi şeflerimiz ve işletmecilerimizle bir araya geldik.
KozaLive uygulama mutfağımızda Sarıyer Market ekibini ağırladık.
Mövenpick Kafe açılışını gerçekleştirdik.
İtalya gezimizde IFFCO ve Granoro fabrikalarını ziyaret ettik.
Karadeniz Bölgesi Mutfak Etkinliğimiz
17-20 Ocak tarihleri arasında Anfaş Fuarı'ndaydık.
KozaLive Uygulama mutfağımızda Hilton Dalaman ekibini ağırladık.
Sektör profesyonellerinin buluştuğu Gastromasa'daydık.
Bodrum Bölge Yemeğimiz
Bursa Bölge Yemeğimiz
KozaLive Uygulama mutfağımızda Sushico ekibini ağırladık.
Culinary Forum 2022'de Antalya'da misafirlerimizle buluştuk.
F-SUMMIT 2022 Zirvesi'nde standımızda misafirlerimizi ağırladık.
Sektör profesyonelleri ile Sirha 2021'de bir araya geldik.
Lezzetli sunumlarımızla Gastromasa 2021'deydik!
Gastronomi Profesyonellerinin buluştuğu F-SUMMIT Antalya'da ziyaretçilerimizi ağırladık.
Birbirinden değerli markalarımız ile İstanbul Culinary Cup'taydık.
CHEFLINE ürünlerimiz ile GASTROMASA 2019'daydık.
CHEFLINE ürünlerimiz ile SIRHA İstanbul 2019'daydık.
TABASCO® ile Narenciye Festivali
Geleneksel iftar yemeğimiz gerçekleşti.
Tabasco® ile 101 İstanbul Lezzeti Festivali'ndeydik!
İstanbul Culinary Cup 2019'da sektörle bir araya geldik.
Adana Mutfak Aktivitesi
KozaLive mutfağında Street Food Workshop gerçekleşti.
Ibaktech Ankara Fuarı'nı geride bıraktık.
KozaLive'da Radisson Blu Mutfak ekibini ağırladık.
KozaLive'da Cheftable'da buluştuk.
Geleneksel iftar yemeğimiz gerçekleşti.
İstanbul Cook Fest'te sektör profesyonelleri ile buluştuk.
KozaLive'da Barbekü & Steakhouse Uygulaması gerçekleşti
VII. Geleneksel Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması
Ibatech 2018 Fuarı'nı geride bıraktık.
KozaLive'da Noodle Uygulaması gerçekleşti.
Gelato Openhouse İzmir
Alanya'da DünyaMutfakları Workshop gerçekleştirdik.
Tabasco® markamız ile Amour Lab'daydık.
KozaLive'da Sandviç ve Wrapler Uygulaması gerçekleşti
Anfaş Fuarı'ndaydık.
Tavuk Yemekleri Uygulaması
Makarnalar Uygulaması
Tex - Mex Uygulaması
Salatalar Uygulaması
Barbekü Uygulaması
Kremalı Yemekler Uygulaması
İtalyan Yemekleri Uygulaması
Salatalar Uygulaması
Hamburger Uygulaması
Deniz Ürünleri Uygulaması
Makarnalar Uygulaması
BarBekü uygulaması
Kozalive open house
Divan grubu Şef Giancarlo Gottardo eşliğindeki Koza Live ziyareti
5-8 Mart 2015 IBATECH Ankara fuarı
25-28 Mart 2015 EDT İstanbul fuarı
Ravifruit workshop 20 Nisan 2015
Demarle demo aktivitesi 26-27-28 Mayıs 2015
Lee Kum Kee Uzakdoğu Yemekleri Aktivitesi
Başlangıçlar Uygulaması
Deniz Ürünleri Uygulaması
Gourmet Hamburger Uygulaması
Noodle Uygulaması
Tex-mex uygulaması
Altınmarka Tekne aktivitesi
Sandvic ve Wrap Uygulaması
Dünya Mutfagından Köfteler Uygulamasıi
Deniz Ürünleri Uygulaması
Hamburger Uygulaması
İtalyan Gustosuna Yolculuk
Pidy ile Davet ve Catering Uygulamaları
Altınmarka Bursa Aktivitesi
Şef Rudolf ile Rougie Gecesi aktivitesi
Radisson Blue Aşçılar Derneği Aktivitesi
Başlangıçlar ve Aperatifler Uygulaması
Koza Food Fest 2013, Yine Büyük Beğeni Topladı
Tex Mex Uygulaması
Makarnalar Uygulaması
Hint Yemekleri Uygulaması
Demarle Uygulaması
KOZA GIDA İSTANBUL DIŞINDAKİ MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLADI
Suşi ve Japon Yemekleri Uygulaması
Rulman ve Güç Aktarım Sistemleri Eğitimi
Noodle Yemekleri Uygulaması
La Rose Noire Aktivitesi
Et Yemekleri Uygulaması
Salatalar Uygulaması
Şef Bruce L. Lim ile ÇİN YEMEKLERİ
Pataks ile Hint Yemekleri
Koza Gıda Ibatech Fuarında
SANDVİC VE WRAP UYGULAMASI
KOZA GIDANIN YENİ MARKASI DEMARLE, DÜNYACA ÜNLÜ ŞEF FREDERIC BOURSE TARAFINDAN TANITILDI.
KOZA GIDA GENÇ AŞÇILARLA
KOZA GIDA - RAVİFRUİT KOKTEYL YARIŞMASI
PASTACILIK SEMİNERİ
IBATECH Ekmek,Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı 2010
KAHVEYİ PROFESYONELCE KONUŞMAYA BEKLİYORUZ!
KOZA FOOD FEST 2011 - DÜNYA LEZZETLERİ ZİRVESİ
HAMBURGER UYGULAMASI
KOZA GIDA İSTANBUL DIŞINDAKİ MÜŞTERİLERİNİ AĞIRLADI
KOZA GIDA HİNT MUTFAĞI REÇETELERİ
KOZA GIDA – LEE KUM KEE ( LKK ) ÇİN SOSLARI YEMEĞİ
ANFAŞ FOOD PRODUCT - 2009
KOZA GIDA MUTFAK EĞİTİMLERİNE 2010 YILINDA DA DEVAM EDİYOR!
Ayrıca Koza Post Yayınlarımızı inceleyebilirsiniz
Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.