Koza Gıda Hizmetler



Koza Live


Koza Live, Koza Gıda'nın uygulamalı hizmetidir. 2008 yılında kurulan mutfağımız demo ve pasta şeflerinden oluşan 8 kişilik bir ekpiten oluşmaktadır.

Koza Live mutfağı, kurulduğu yıldan bugüne, hem farklı mutfaklara yeni lezzetler üretme konusunda hizmet vermiş, hem de kendi ekibinin eğitimini ve yetkinlik seviyesini arttırmak için çalışmakta olan bir mutfaktır.

Koza Live'ın başlıca faaliyetleri, recete üretimi ve menü danışmanlığı, ürün ve uygulama gösterimleri, tedarikçi destekli demo uygulamaları ve satış ekibi eğitimleridir.


Aktiviteler

AKTIVITELER

 Reçeteler

YEMEK TARIFLERI

Uygulama Reçete Kitapçıkları

UYGULAMA REÇETE KITAPÇIKLARI




Uygulama Reçete Kitapçıkları


Arama

Makarna Uygulaması


17 - 18 Aralık 2019



PDF Kitapçık İndirin


Street Food Uygulaması


20 - 21 Mart 2019



PDF Kitapçık İndirin


Barbekü & Steakhouse Uygulaması


26 - 27 Nisan / 2 - 3 Mayıs 2018



PDF Kitapçık İndirin


Noodle Uygulaması


20 - 22- 23 Mart 2018



PDF Kitapçık İndirin


Sandviç ve Wrapler Uygulaması


13 - 15 - 16 Şubat 2018



PDF Kitapçık İndirin


Tavuk Yemekleri Uygulaması


12-14-15 Aralık 2017



PDF Kitapçık İndirin


Makarnalar Uygulaması


14 - 16 - 17 Kasım 2017



PDF Kitapçık İndirin


Tex - Mex Uygulaması


8 - 19 - 20 Ekim 2017



PDF Kitapçık İndirin


Salatalar Uygulaması


12 -14 -15 Eylül 2017



PDF Kitapçık İndirin


Barbekü Uygulaması


23-24-25 Mayıs 2017



PDF Kitapçık İndirin


Kremalı Yemekler Uygulaması


4- 6- 7 Nisan 2017



PDF Kitapçık İndirin


İtalyan Yemekleri Uygulaması


1-3-4 Kasım 2016



PDF Kitapçık İndirin


Salatalar Uygulaması


4-6-7 Ekim 2016



PDF Kitapçık İndirin


Hamburger Uygulaması


6-8-9 Eylül 2016



PDF Kitapçık İndirin


Makarna Uygulaması


3-5-6-10-12-13 Mayıs 2016



PDF Kitapçık İndirin


Tex-Mex Uygulaması


5-7-8-12-14-15 Nisan 2016



PDF Kitapçık İndirin


Deniz Ürünleri Uygulaması


23-25-26 Şubat / 1-3-4 Mart 2016



PDF Kitapçık İndirin


İtalyan Yemekleri Uygulaması


20 - 22 - 23 - 30 Ekim 2015



PDF Kitapçık İndirin


Gurme Hamburgerler Uygulaması


29 Eylül 1-2-6-8-9 Ekim 2015



PDF Kitapçık İndirin


İspanyol tapasları uygulaması


8-10-11-15-17-18 Eylül 2015



PDF Kitapçık İndirin


Barbekü Uygulaması


2-4-5-9-11-12 Haziran 2015



PDF Kitapçık İndirin


Sandviç ve Wrapler Uygulaması


24-26-27 Subat 3-5-6 Mart 2015



PDF Kitapçık İndirin


Tex-Mex Uygulaması


2-4-5-9-11-12 Aralık 2014



PDF Kitapçık İndirin


Noodle Uygulaması


11-13-14-18-20-21 Kasım 2014



PDF Kitapçık İndirin


Gourmet Hamburger Uygulaması


21-23-24-28-30-31 EKİM 2014



PDF Kitapçık İndirin


Deniz Ürünleri Uygulaması


23-25-26-30 Eylül & 1 Ekim 2014



PDF Kitapçık İndirin


Başlangıçlar Uygulaması


9-11-12-16-18-19 Eylül 2014



PDF Kitapçık İndirin


Salatalar Uygulaması


13-15-16-20-22-23 Mayıs 2014



PDF Kitapçık İndirin


Sandviç ve Wrapler Uygulaması


15-17-18-22-24-25 Nisan 2014



PDF Kitapçık İndirin


Tapas Uygulaması


11-13-14-18-20-21 Mart 2014



PDF Kitapçık İndirin


Pidy ile Davet ve Catering Uygulamaları


4-5-6 Mart 2014



PDF Kitapçık İndirin


Makarnalar Uygulaması


18-20-21-25-27-28 Şubat 2014



PDF Kitapçık İndirin


İtalyan Şefler Uygulaması


5-6 Şubat 2014



PDF Kitapçık İndirin


Et Sosları Ve Marinasyonları Uygulaması


21-23-24-28-30-31 Ocak 2014



PDF Kitapçık İndirin


Hamburger Uygulaması


3-5-6-10-12-13 Aralık 2013



PDF Kitapçık İndirin


Uzak Doğu Yemekleri Uygulaması


5,7,8,12,14,15 Kasım 2013



PDF Kitapçık İndirin


Deniz Ürünleri Uygulaması


8-10-11-22-24-25 Ekim 2013



PDF Kitapçık İndirin


Dünya Mutfağından Köfteler Uygulaması


17,19,20,24,26,27 Eylül 2013



PDF Kitapçık İndirin


Makarna Uygulaması


21,22,26,28 Şubat, 1 Mart 2013



PDF Kitapçık İndirin


Salatalar Uygulaması


28,30,31 Mayıs, 4,6,7 Haziran 2013



PDF Kitapçık İndirin


Sandviç ve Wrap Uygulaması


30 Nisan, 2,3,7,9,10 Mayıs 2013



PDF Kitapçık İndirin


Hint Yemekleri Uygulaması


8-10-11 ve 15-17-18 Ocak 2013



PDF Kitapçık İndirin


Noodle Yemekleri Uygulaması


2-4-5-9-11-12 Ekim 2012



PDF Kitapçık İndirin


Et Yemekleri Uygulaması


15-17-18 ve 22-24-25 Mayıs 2012



PDF Kitapçık İndirin


Salatalar Uygulaması


24-26-27 Nisan 1-3-4 Mayıs 2012



PDF Kitapçık İndirin


Sandviç ve Wrap Uygulaması


14-16-17-21-23-24 Subat 2012



PDF Kitapçık İndirin


Pirinç Yemekleri Uygulaması


24 - 26 - 27 - 31 Ocak 2 - 3 Şubat 2012



PDF Kitapçık İndirin


Hamburger Uygulaması 2


13 - 15 -16 - 20 - 22 - 23 Aralık 2011



PDF Kitapçık İndirin


Noodle Uygulaması 3


18 - 20 - 21 - 25 - 27 - 28 Ekim 2011



PDF Kitapçık İndirin


Tex - Mex Uygulaması 4


27 - 29 - 30 Eylül 4 - 6 - 7 Ekim 2011



PDF Kitapçık İndirin


Makarna Uygulaması 3


13 - 15 - 16 - 20 - 22 - 23 Eylül 2011



PDF Kitapçık İndirin


Izgara Uygulaması - 3


17 - 19 - 20 - 24 - 26 -27 Mayıs 2011



PDF Kitapçık İndirin


Sandviç Uygulaması


5 - 7 - 8 - 12 - 14 - 15 Nisan 2011



PDF Kitapçık İndirin


Tex-Mex Uygulaması 3


7 - 9 -10 Aralık 2010



PDF Kitapçık İndirin


Salatalar 3 Uygulaması


23 - 25 - 26 - 30 Kasım 02 - 03 Aralık 2010



PDF Kitapçık İndirin


Balık Yemekleri Uygulaması 3


16 - 17 - 21 - 23 - 24 Eylül 2010



PDF Kitapçık İndirin


Başlangıç Uygulaması - 2


08 - 10 - 11 - 15 - 17 - 18 Haziran 2010



PDF Kitapçık İndirin


Izgara Et Uygulaması


18 - 20 - 21 - 25 - 27 - 28 Mayıs 2010



PDF Kitapçık İndirin


Asya Mutfağı 2


29-30 Nisan 04-06-07 Mayıs 2010



PDF Kitapçık İndirin


Et Sosları Uygulaması


2 - 4 - 5 - 9 - 11 - 12 Mart 2010



PDF Kitapçık İndirin


Makarna Uygulaması 2


2 - 4 - 5 - 9 -11 - 12 Şubat 2010



PDF Kitapçık İndirin


Balık Yemekleri Uygulaması - 2


12 - 14 - 15 - 19 - 21 - 22 Ocak 2010



PDF Kitapçık İndirin


Tex - Mex Uygulaması 2


8 - 10 - 11 - 15 - 17 - 18 Aralık 2009



PDF Kitapçık İndirin


Noodle Uygulaması 2


10 - 12 - 13 - 17 - 19 - 20 Kasım 2009



PDF Kitapçık İndirin


Başlangıç Uygulaması


15 - 16 - 20 - 22 - 23 Ekim 2009



PDF Kitapçık İndirin


Asya Mutfağı 1


24 - 25 - 29 Eylül - 1 - 2 Ekim 2009



PDF Kitapçık İndirin


Uzakdoğu Yufkaları ile Aperatifler Uygulaması


26 - 28 - 29 Mayıs - 2 - 3 Haziran 2009



PDF Kitapçık İndirin


Kiş ve Volovan Uygulaması


5 - 7 - 8 - 12 - 14 - 15 Mayıs 2009



PDF Kitapçık İndirin


Salata ve Salata Sosları Uygulaması 2


31 Mart - 2 - 3 - 7 - 9 - 10 Nisan 2009



PDF Kitapçık İndirin


Ördek ve Tavuk Etli Yemekler Uygulaması


17 - 19 - 20 - 24 - 26 - 27 Şubat 2009



PDF Kitapçık İndirin


Aperatif Uygulaması


Tarih : 23 - 25 - 26 Aralık 2008 - 6 - 8 - 9 Ocak 2009



PDF Kitapçık İndirin


Hamburger Uygulaması


11 - 13 - 14 - 18 - 20 - 21 Kasım - 2 - 4 - 5 Aralık 2008



PDF Kitapçık İndirin


Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması


1 - 23 - 24 - 28 - 30 - 31 Ekim 2008



PDF Kitapçık İndirin


Tayland Mutfağı Uygulaması


7 - 9 - 10 - 16 - 17 Ekim 2008



PDF Kitapçık İndirin


Tex - Mex Mutfağı Uygulaması


3 - 4 Temmuz 2008



PDF Kitapçık İndirin


Noodle Uygulaması


17 - 19 - 20 - 24 - 26 - 27 Haziran 2008



PDF Kitapçık İndirin


Salata ve Salata Sosları Uygulaması


27 - 29 - 30 Mayıs - 3 - 5 - 6 Haziran 2008



PDF Kitapçık İndirin


Barbekü ve Marinasyon Uygulaması


6 - 8 - 9 - 13 - 15 - 16 Mayıs 2009



PDF Kitapçık İndirin




Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.