Ana Sayfa
Hakkımızda
Ürünler
Kataloglar
Hizmetler
Haberler
İletişim
[ENGLISH]
Yemek Tarifleri
Arama
HİNDİ FÜME CROİSSANT
160°C derece fırında croissantları 30 dk. kadar pişirin. Pişirdikten sonra soğumasını bekleyin. 2 yumurtayı süt ile birlikte çırpın ve tavada yavaş yavaş pişirerek scrambed yumurta haline getirin son ...
devamı
VEJETERYAN SANDVİÇ
Ciabata ekmeğini 5 dk. % 5 buharlı 180°C fırında pişirin. Bir tavayı iyice ısıtın. İçine üzüm çekirdeği yağını ekleyin. Mantarları kalın parçalar olacak şekilde kesin. Kızgın tavaya aktarın. Mantarlar ...
devamı
NOHUT DÜRÜM
Kuru domatesi ince ince kesin, domatesleri küp doğrayın, maydanozu ince ince kesin, marulları chifonade kesin. Sumak ve tuz ile karıştırın. Bir tavada haşlanmış nohutlarınızı ısıtın. Tortilla ekmeğini ...
devamı
SOMONLU SANDVİÇ
Somon için:
Somon balığının dersini alın, her yerine değecek şekilde tuz ve şeker ile kaplayın. Ardından dereotu havuç ve rezene rendeleri ile somonu kaplayın. Somonu delikli bir tepsiye altına ...
devamı
MEKSİKA ZIRH KÖFTE DÜRÜM
Köftelik kıymayı tuz ve biber ile yoğurun. 50 gramlık yada dilerseniz 30 gr lık köfteler haline getirin, biber ve kuru soğan ile birlikte ızgarada pişirin. Pişirdiğiniz malzemeleri bıçak yardımı ile ...
devamı
TEXAS GRİLL TAVUK SANDVİÇ
Yağlı bir tavada tavuk göğüslerini pişirin.-18 dolaptan çıkardığınız roll ekmeklerini 5 dk. % 5 buharlı 180°C fırında pişirin. Tavuk göğüslerini verev şeklinde parçalara kesin ve bir kaşık texas grill ...
devamı
KÖRİ SOSLU TAVUK SANDVİÇ
Tavuk göğsünü tuzlu suda 1 saat kadar haşlayın. Haşladığınız tavukları kuruyemiş ile aynı boyda olacak şekilde kesin. Cashew fıstıkları ince ince kıyın. Kuruyemişler ve tavukları köri sos ile ...
devamı
TAVUK RAMEN
Tencerenin içine berrak tavuk suyunu koyun. Zencefilin yarısını şeritler halinde doğrayın öteki yarısını rendeleyin. Sarımsaklardan birini ince doğrayın ötekisini ise bıçak ile iyice kıyın. Taze ...
devamı
TERİYAKİLİ TAVUK TACO
Soğan turşusu için şeker, tuz ve kırmızı şarap sirkesini kaynatın, içine jülyen kestiğiniz soğanları acı biberi, defneyaprağını ve tane karabiberi ekleyin. Bir kavanoza aktarın. Soğumasını bekleyin. ...
devamı
TAVUKLU WAFFLE
Waffle ‘ları 180 ⁰ C fırında her iki yüzü de iki buçuk dakika kadar pişirilecek ve kıtır olacak şekilde pişirin
Bir mutfak robotuna salsa sos ve brava sosu, siyah fasulyenin iki kaşığını ve ...
devamı
TAVUK MÜCVER
Tüm malzemeyi bir mutfak robotunda çekin ve bir harç elde edin. 180°C de kızartın ve dilediğiniz soslar ya da salatalar ile birlikte servis edin.
NEPAL USULÜ TAVUK MOMO
Tavuk but ve göğüsleri bıçak yardımı ile ya da bir kıyma makinasında iyice birbiriyle özdeşleşecek şekilde kesin. Bu bileşkenin içine momo içi için kısmında yazan malzemeleri karıştırın. Harcı +4°C ...
devamı
FIRINDA MAKARNA SCHNİTZEL
Patlıcan, kabak ve kaliforniya biberlerini ortalarını kullanmadan minik küpler halinde kesin. Sırasıyla patlıcan ardından kabak ardından biberleri yağda soteleyin. Domateslerin kabuklarını soyun. İnce ...
devamı
BON CHON KORE USULÜ TAVUK KANATLARI
Bon chon barbekü sosu için sıvıları karıştırın, ardından katı maddeleri ekleyin. Sos kaynadıktan sonra ocağın altını kısıp 10 dk. kısık ateşte pişirin. Ardından biraz su ile açtığınız mısır ...
devamı
DOMATES SOSLU DOMATES MOZZARELLALI DOLGULU TORTELLİ
Domateslerin kabuklarını ve yeşil kısımlarını soyun. Bir tülbent ile bohça haline getirin. Domatesleri ince küpler halinde kesin, soğanları minik küpler halinde (brunoise) kesin, sarımsağı ezin ve ...
devamı
DANİMARKA USÜLÜ TORTELLİNİ
Kremaları bir tavaya alın. Ocağın altını kısık olacak şekilde açın. Ufak parçalara böldüğünüz mavi peyniri kremaya yedirin. Krema kıvam almaya başladığında, cevizleri ekleyin. Dolgulu makarnaları ...
devamı
BAL KABAĞI KREMALI GNOCCHİ
Bal kabaklarını iyi kesen bir şef bıçağı ile üstlerinde yeşil bölge kalmayacak şekilde traşlayın. 10 gr’lık bal kabağını dilimleme makinası (slicer) yada bıçak yardımı ile 1 mm olacak şekilde kesin. ...
devamı
ENGİNAR KREMALI LİMON VE SCHUAN BİBERİ DOLGULU RONDELLİ
Çanak enginarları minik küpler halinde kesin. Kremayı bir tavaya aktarın. Enginar küplerini ve enginar püresini tavadaki kremanın içine alın, orta ateşte krema kıvam alıncaya kadar kremayı pişirin. Bu ...
devamı
İSPANYOL USÜLÜ CASSARECCE
Makarnaları 11 dakika boyunca kaynar tuzlu suda haşlayın.
Patlıcanların ve kabakların dış kabuklarını başka yemeklerde kullanmak üzere ayırın. İç kısımlarını 3 mm x 3 mm olacak şekilde küpler ...
devamı
LİNGHAM ZENCEFİLLİ BİBER KREMALI SOMON DOLGULU TORTELLİ
Kremaları bir tavada karıştırın ardından Lingham zencefilli biber sosunu ekleyin. Ocağın altını orta derecede açın ve sosun kıvam almasını bekleyin. Bu esnada 3 dakika tuzlu kaynar suda somon dolgulu ...
devamı
1
Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.