This page contains large series of content copies that are prepared for the Turkish Market. However, you may contact us for translations or use Google Translate, Bing Microsoft Translator and other similar services / tools. Thank You.

Koza Gıda Services



Koza Live


Koza Live is the applied food preparation demonstration service of Koza Gıda. Service was established in 2008. Our kitchen consists of an 8-person team made up of demo and pastry chefs.

Koza Live cuisine has been serving to produce new tastes for different cuisines since the day it was founded, and it has been working to increase the training and competence level of its own team.

The main activities of Koza Live are recipe production and menu consultancy, product and application demonstrations, supplier supported demo applications and sales team training.


Aktiviteler

ACTIVITIES

 Reçeteler

RECIPES

Uygulama Reçete Kitapçıkları

APPLIED RECIPE BOOKLETS




Applied Recipe Booklets


Search

Makarna Uygulaması


17 - 18 Aralık 2019



Download PDF Booklet


Street Food Uygulaması


20 - 21 Mart 2019



Download PDF Booklet


Barbekü & Steakhouse Uygulaması


26 - 27 Nisan / 2 - 3 Mayıs 2018



Download PDF Booklet


Noodle Uygulaması


20 - 22- 23 Mart 2018



Download PDF Booklet


Sandviç ve Wrapler Uygulaması


13 - 15 - 16 Şubat 2018



Download PDF Booklet


Tavuk Yemekleri Uygulaması


12-14-15 Aralık 2017



Download PDF Booklet


Makarnalar Uygulaması


14 - 16 - 17 Kasım 2017



Download PDF Booklet


Tex - Mex Uygulaması


8 - 19 - 20 Ekim 2017



Download PDF Booklet


Salatalar Uygulaması


12 -14 -15 Eylül 2017



Download PDF Booklet


Barbekü Uygulaması


23-24-25 Mayıs 2017



Download PDF Booklet


Kremalı Yemekler Uygulaması


4- 6- 7 Nisan 2017



Download PDF Booklet


İtalyan Yemekleri Uygulaması


1-3-4 Kasım 2016



Download PDF Booklet


Salatalar Uygulaması


4-6-7 Ekim 2016



Download PDF Booklet


Hamburger Uygulaması


6-8-9 Eylül 2016



Download PDF Booklet


Makarna Uygulaması


3-5-6-10-12-13 Mayıs 2016



Download PDF Booklet


Tex-Mex Uygulaması


5-7-8-12-14-15 Nisan 2016



Download PDF Booklet


Deniz Ürünleri Uygulaması


23-25-26 Şubat / 1-3-4 Mart 2016



Download PDF Booklet


İtalyan Yemekleri Uygulaması


20 - 22 - 23 - 30 Ekim 2015



Download PDF Booklet


Gurme Hamburgerler Uygulaması


29 Eylül 1-2-6-8-9 Ekim 2015



Download PDF Booklet


İspanyol tapasları uygulaması


8-10-11-15-17-18 Eylül 2015



Download PDF Booklet


Barbekü Uygulaması


2-4-5-9-11-12 Haziran 2015



Download PDF Booklet


Sandviç ve Wrapler Uygulaması


24-26-27 Subat 3-5-6 Mart 2015



Download PDF Booklet


Tex-Mex Uygulaması


2-4-5-9-11-12 Aralık 2014



Download PDF Booklet


Noodle Uygulaması


11-13-14-18-20-21 Kasım 2014



Download PDF Booklet


Gourmet Hamburger Uygulaması


21-23-24-28-30-31 EKİM 2014



Download PDF Booklet


Deniz Ürünleri Uygulaması


23-25-26-30 Eylül & 1 Ekim 2014



Download PDF Booklet


Başlangıçlar Uygulaması


9-11-12-16-18-19 Eylül 2014



Download PDF Booklet


Salatalar Uygulaması


13-15-16-20-22-23 Mayıs 2014



Download PDF Booklet


Sandviç ve Wrapler Uygulaması


15-17-18-22-24-25 Nisan 2014



Download PDF Booklet


Tapas Uygulaması


11-13-14-18-20-21 Mart 2014



Download PDF Booklet


Pidy ile Davet ve Catering Uygulamaları


4-5-6 Mart 2014



Download PDF Booklet


Makarnalar Uygulaması


18-20-21-25-27-28 Şubat 2014



Download PDF Booklet


İtalyan Şefler Uygulaması


5-6 Şubat 2014



Download PDF Booklet


Et Sosları Ve Marinasyonları Uygulaması


21-23-24-28-30-31 Ocak 2014



Download PDF Booklet


Hamburger Uygulaması


3-5-6-10-12-13 Aralık 2013



Download PDF Booklet


Uzak Doğu Yemekleri Uygulaması


5,7,8,12,14,15 Kasım 2013



Download PDF Booklet


Deniz Ürünleri Uygulaması


8-10-11-22-24-25 Ekim 2013



Download PDF Booklet


Dünya Mutfağından Köfteler Uygulaması


17,19,20,24,26,27 Eylül 2013



Download PDF Booklet


Makarna Uygulaması


21,22,26,28 Şubat, 1 Mart 2013



Download PDF Booklet


Salatalar Uygulaması


28,30,31 Mayıs, 4,6,7 Haziran 2013



Download PDF Booklet


Sandviç ve Wrap Uygulaması


30 Nisan, 2,3,7,9,10 Mayıs 2013



Download PDF Booklet


Hint Yemekleri Uygulaması


8-10-11 ve 15-17-18 Ocak 2013



Download PDF Booklet


Noodle Yemekleri Uygulaması


2-4-5-9-11-12 Ekim 2012



Download PDF Booklet


Et Yemekleri Uygulaması


15-17-18 ve 22-24-25 Mayıs 2012



Download PDF Booklet


Salatalar Uygulaması


24-26-27 Nisan 1-3-4 Mayıs 2012



Download PDF Booklet


Sandviç ve Wrap Uygulaması


14-16-17-21-23-24 Subat 2012



Download PDF Booklet


Pirinç Yemekleri Uygulaması


24 - 26 - 27 - 31 Ocak 2 - 3 Şubat 2012



Download PDF Booklet


Hamburger Uygulaması 2


13 - 15 -16 - 20 - 22 - 23 Aralık 2011



Download PDF Booklet


Noodle Uygulaması 3


18 - 20 - 21 - 25 - 27 - 28 Ekim 2011



Download PDF Booklet


Tex - Mex Uygulaması 4


27 - 29 - 30 Eylül 4 - 6 - 7 Ekim 2011



Download PDF Booklet


Makarna Uygulaması 3


13 - 15 - 16 - 20 - 22 - 23 Eylül 2011



Download PDF Booklet


Izgara Uygulaması - 3


17 - 19 - 20 - 24 - 26 -27 Mayıs 2011



Download PDF Booklet


Sandviç Uygulaması


5 - 7 - 8 - 12 - 14 - 15 Nisan 2011



Download PDF Booklet


Tex-Mex Uygulaması 3


7 - 9 -10 Aralık 2010



Download PDF Booklet


Salatalar 3 Uygulaması


23 - 25 - 26 - 30 Kasım 02 - 03 Aralık 2010



Download PDF Booklet


Balık Yemekleri Uygulaması 3


16 - 17 - 21 - 23 - 24 Eylül 2010



Download PDF Booklet


Başlangıç Uygulaması - 2


08 - 10 - 11 - 15 - 17 - 18 Haziran 2010



Download PDF Booklet


Izgara Et Uygulaması


18 - 20 - 21 - 25 - 27 - 28 Mayıs 2010



Download PDF Booklet


Asya Mutfağı 2


29-30 Nisan 04-06-07 Mayıs 2010



Download PDF Booklet


Et Sosları Uygulaması


2 - 4 - 5 - 9 - 11 - 12 Mart 2010



Download PDF Booklet


Makarna Uygulaması 2


2 - 4 - 5 - 9 -11 - 12 Şubat 2010



Download PDF Booklet


Balık Yemekleri Uygulaması - 2


12 - 14 - 15 - 19 - 21 - 22 Ocak 2010



Download PDF Booklet


Tex - Mex Uygulaması 2


8 - 10 - 11 - 15 - 17 - 18 Aralık 2009



Download PDF Booklet


Noodle Uygulaması 2


10 - 12 - 13 - 17 - 19 - 20 Kasım 2009



Download PDF Booklet


Başlangıç Uygulaması


15 - 16 - 20 - 22 - 23 Ekim 2009



Download PDF Booklet


Asya Mutfağı 1


24 - 25 - 29 Eylül - 1 - 2 Ekim 2009



Download PDF Booklet


Uzakdoğu Yufkaları ile Aperatifler Uygulaması


26 - 28 - 29 Mayıs - 2 - 3 Haziran 2009



Download PDF Booklet


Kiş ve Volovan Uygulaması


5 - 7 - 8 - 12 - 14 - 15 Mayıs 2009



Download PDF Booklet


Salata ve Salata Sosları Uygulaması 2


31 Mart - 2 - 3 - 7 - 9 - 10 Nisan 2009



Download PDF Booklet


Ördek ve Tavuk Etli Yemekler Uygulaması


17 - 19 - 20 - 24 - 26 - 27 Şubat 2009



Download PDF Booklet


Aperatif Uygulaması


Tarih : 23 - 25 - 26 Aralık 2008 - 6 - 8 - 9 Ocak 2009



Download PDF Booklet


Hamburger Uygulaması


11 - 13 - 14 - 18 - 20 - 21 Kasım - 2 - 4 - 5 Aralık 2008



Download PDF Booklet


Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması


1 - 23 - 24 - 28 - 30 - 31 Ekim 2008



Download PDF Booklet


Tayland Mutfağı Uygulaması


7 - 9 - 10 - 16 - 17 Ekim 2008



Download PDF Booklet


Tex - Mex Mutfağı Uygulaması


3 - 4 Temmuz 2008



Download PDF Booklet


Noodle Uygulaması


17 - 19 - 20 - 24 - 26 - 27 Haziran 2008



Download PDF Booklet


Salata ve Salata Sosları Uygulaması


27 - 29 - 30 Mayıs - 3 - 5 - 6 Haziran 2008



Download PDF Booklet


Barbekü ve Marinasyon Uygulaması


6 - 8 - 9 - 13 - 15 - 16 Mayıs 2009



Download PDF Booklet




We serve cookies on this site to analyze web traffic and optimize your experience.